وبلاگ رسمی صادق قدمی

آخرین مطالب

۹ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

امواج

حتما شما هم بارها این موضوع را شنیده اید که امواج موبایل برای سلامتی انسان ضرر دارند؛ و همواره در این فکر بوده اید که میزان این ضرر چقدر بوده و چگونه می توان آن را کاهش داد. در ادامه با چند روش برای کم کردن اثرات مضر این امواج آشنا شوید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۱۳
sadegh ghadami

یک چشم‌پزشک گفت: گوشی‌های موبایل هیچ اشعه‌ای از خود ساطع نمی‌کنند.

 به نقل از ایسنا، جمشید وفا اظهار کرد: امروزه به دلیل استفاده زیاد از گوشی‌های موبایل همواره با سئوالاتی از این دست مواجه هستیم که آیا استفاده از گوشی موبایل باعث آسیب رساندن به چشم می‌شود؟ در پاسخ به این سئوال باید همواره اشاره کرد که موبایل ها هیچ اشعه‌ای از خود تولید نمی‌کنند که به چشم صدمه بزنند. اگرچه استفاده از موبایل می‌تواند باعث خستگی چشم و سوزش آن شود ولی نمی‌تواند به چشم آسیب جدی برساند و اینکه استفاده طولانی مدت از گوشی‌ها به هیچ عنوان باعث کوری چشم‌ها نمی‌شود.

این متخصص چشم‌پزشک افزود: موبایل نیز مثل هر وسیله نورانی از جمله شمع از خود نور و روشنایی تولید می‌کند ولی نمی‌توان گفت که گوشی‌های موبایل ساطع‌کننده امواج خطرناک برای چشم باشند.

وی با اشاره به اینکه ممکن است افراد بیش از حد از موبایل خود استفاده کنند و این به نوبه خود به چشم‌ها آسیب برساند، اظهار کرد: استفاده بیش از حد از گوشی‌های موبایل می‌تواند باعث خستگی و سوزش و یا علایم دیگری شود ولی کمتر پیش می‌آید که فرد را دچار کم شدن دید و یا به اصطلاح ضعیفی چشم کند.

وفا در این خصوص ادامه داد :یکی از عمده دلایل اصلی که باعث ضعیف شدن چشم محسوب می‌شود جنبه وراثتی بودن، ضعیف بودن چشم و همچنین جنس چشم است که مشخص‌کننده این است که فرد تا چه میزان توان دیدن دارد.

وی تصریح کرد: اگر چه استفاده از گوشی‌های موبایل آسیب جدی به چشم‌ها نمی‌زنند اما بهتر است افراد مدت زمان کمتری را صرف استفاده از این وسیله کنند تا چشم‌ها دچار خستگی و سوزش نشوند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۴۸
sadegh ghadami

زمان آپدیت جدید ویندوز 10 فرا رسیده است. این آپدیت ارائه شده توسط مایکروسافت که با نام آپدیت سالانه ویندوز 10 شناخته شده است، بزرگترین آپدیتی است که این سیستم عامل می‌توانست داشته باشد. 

با 12 قابلیتی که پس از آپدیت جدید ویندوز 10 اضافه شده‌ است آشنا خواهیم شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۲۶
sadegh ghadami

وزیر ارتباطات گفت: شرکت پست در چارچوب قوانین تجارت بین‌الملل قراردادی را با یکی از شرکتهای خارجی برای استفاده از کارت اعتباری بین‌المللی در ایران منعقد کرده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ مرداد ۹۵ ، ۰۷:۱۸
sadegh ghadami

سید محمد علی سید حسینی اظهار کرد:‌ بیش از ۱۵ هزار نفر به عنوان نمونه آماری در سراسر کشور اعم از کلان شهرها، شهرهای تابعه و روستاها مورد نظرسنجی قرار گرفته‌ اند.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، مدیر پژوهش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای همچنین متذکر شد: ‌در سال ۱۳۹۲ نیز پژوهشی در این زمینه صورت گرفته‌ بود که در قالب آن ۴۵۰۰ نفر مورد سوال قرار گرفتند اما با موافقت مدیریت فعلی بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، در پیمایش اخیر این رقم به بیش از ۳ برابر افزایش پیدا کرده است. بر اساس آمارهای بدست آمده، در کشور حدود ۲۳ میلیون بازیکن بازی‌های دیجتال وجود دارد که با توجه به پیمایش سال ۹۲، تقریبا ۵ میلیون نفر افزایش داشته است.

سید حسینی همچنین عنوان کرد: به این ترتیب این آمار گویای آن است که کمتر از یک سوم از جمعیت کشور جزو جامعه کاربران بازی های دیجیتال به شمار می‌روند.

مدیر پژوهش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای در بخش دیگری از صحبت های خود متذکر شد: براساس آمارهای بدست آمده، کاربران زن بازیهای دیجیتال در کشور حدود ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر هستند و بر خلاف تصور عمومی که کودکان را بیشترین مخاطب بازی‌ها می دانند، نوجوانان وجوانان بیشترین مخاطبان این بازی‌ها در ایران هستند.

وی میانگین سنی بازیکنان ایران را در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۶ سال دانسته و افزود: بر اساس پیمایش جدید این آمار در سال ۱۳۹۴ به ۲۱ سال افزایش یافته است که این موضوع نشان دهنده آن است که سن بازی در ایران رو به افزایش است و دیگر نمی توان به طور صرف بازی‌های دیجیتال را رسانه ای مرتبط با کودکان دانست.

سید حسینی  عنوان کرد: بر اساس آمار بدست آمده، ایرانیان به طور متوسط  از ۶ سال گذشته شروع به بازی کردن با بازیهای دیجیتال کرده اند  که  این موضوع گویای آن است که در واقع نسل جدید بازی‌های دیجیتالی، کاربران گوشیهای هوشمند و تبلت هستند و دیگر تصور بازیکنانی که تنها پشت کامپیوتر مشغول بازی هستند با واقعیات جامعه همخوانی ندارد.

مدیر پژوهش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ادامه داد: ‌بازیکنان در مورد بازیهای دیجیتال بیشتر با دوستان و خانواده خود صحبت می کنند و بر خلاف تصور فعلی، بحث در مود بازی‌ها کمتر در فضای مجازی صورت میگیرد. این مسئله می تواند گویای آن باشد که این بازی ها به زندگی واقعی افراد وارد شده است.

وی ادامه داد: بر اساس نتایج پیمایش مذکور، اولویت بازیهای دیجیتال در میان بازیکنان، بعد از تماشای تلویزیون و گوش دادن به موسیقی اولویت سوم به شمار می‌رود و بر خلاف تصور عموم مردم یکی از سه تفریح اول بازیکنان ایرانی تفریحات ورزشی است.

مدیر پژوهش بنیاد ملی بازیهای رایانه ای با اشاره به انتشار گزارش "نمای باز ۱۳۹۴" نیز متذکر شد: تعداد پرداخت کنندگان برای بازی ها به ۷ میلیون نفر در کشور افزایش یافته و سهم بازی‌های ایرانی در بازار بازی‌های کشور از ۱ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۵ درصد در سال ۱۳۹۴ رسیده است که می تواند نتیجه رویکرد جدید بازی سازی ایرانی به ساخت بازیهای موبایلی و استفاده از ظرفیت مصرف این بازیها در کشور در جهت درآمدزایی باشد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: گزارشی تفصیلی از میزان و نحوه استفاده از بازیهای دیجیتال در شهر تهران نیز به زودی منتشر خواهد شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مرداد ۹۵ ، ۱۴:۴۵
sadegh ghadami

طرح ترابردپذیری شماره‌های تلفن همراه یا همان امکان تغییر اپراتور بدون تغییر شماره، طرحی است که بالاخره پس از بارها مطرح شدن و به نتیجه نرسیدن، به صورت آزمایشی اجرا شده و توانسته برای ۱۳۹۷ نفر از کاربران با موفقیت انجام شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ مرداد ۹۵ ، ۰۹:۱۱
sadegh ghadami

در ابتدا قرار بود مایکروسافت نام عمومی تری برای «کورتانا» انتخاب کند. «مارکوس اَش» مسئول گروه توسعه دهنده کورتانا می گوید: «در آغاز راه مشغول فکر کردن به اسم هایی شدیم که عمومی تر بودند. نمی خواهم اکنون اطلاعات دقیق داده و نام ببرم. ولی مایکروسافت سال ۱۹۹۸ را به یاد خود بیاورید و سپس خودتان ایده می گیرید که نام ها چه می توانستند باشند.»

تصورش جالب است. نام کورتانا می توانست بیل، اکسپلورر، یا حتی پَت‌فایندر (به معنای «یابنده راه») باشد. مایکروسافت با اعطای یک نام خاص به دستیار دیجیتالی خود، تصمیمی استراتژیک اتخاذ کرد. «دبورا هریسون»، یکی از توسعه دهندگان کورتانا در مایکروسافت می گوید: «اعطای یک نام، به مردم کمک می کرد تا بتوانند به شکلی ساده تر با کورتانا ارتباط برقرار کنند. اگر قرار بود این دستیار، شخصیتی انسانی نداشته باشد.. لمس و تصور کردنش دشوار تر می شود. پس چطور می توانیم انتظار تعامل با آن را داشته باشیم؟»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۰۸:۰۳
sadegh ghadami

 همانطور که اومبرتو اکو رمان‌نویس معروف ایتالیایی گفته است «ترجمه، هنر اشتباه کردن است» و نمی‌توان به هیچ وجه مدعی شد که یک مترجم بسیار خبره هم همواره تمام جملات را به درستی از زبانی به زبان دیگر تبدیل می‌کند. این در حالی است که امروزه تبلیغاتی با این مضمون که «می‌توان با استفاده از یک نرم‌افزار و اپلیکیشن ساده حتی بر اشتباهات انسانی در ترجمه هم فائق آمد!»، فضای مجازی و حتی رسانه ملی را پر کرده است!

چندی است که یک پیام بازرگانی طولانی درباره یکی از همین اپیلیکیشن‌ها در رسانه ملی پخش می‌شود و مردم زیادی هم به همین دلیل که رسانه ملی آن را پخش می‌کند، اطمینان کرده و اقدام به خرید این نرم افزار گران‌قیمت در نوع خود کرده و بعضا پشیمان هم شده‌اند!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۰۸:۰۰
sadegh ghadami

تهدید به بازپس‌گیری تخفیف‌های اعمال شده، در صورت ترک اپراتور همراه اول در طرح ترابردپذیری!

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مرداد ۹۵ ، ۰۷:۴۸
sadegh ghadami